Altijd en overal met elk apparaat toegang tot je eigen bestanden en programma’s? Geen onverwachte ICT-kosten meer, veel meer flexibiliteit en schaalbaarheid en lagere initiële investeringen? Gegarandeerd veilig en meteen weten waar u aan toe bent? Dan bent u op zoek naar een cloud oplossing!

Moet uw bedrijf dan meteen helemaal ‘naar de Cloud’? Nee hoor, zeker niet. Er zijn technisch goede hybride combinaties te realiseren en misschien is dat zelfs al het geval. Zo is bijvoorbeeld online backup ook een cloud dienst.

Er zijn diverse mogelijkheden die in verschillende combinaties kunnen worden aangeboden. Wat het beste bij uw bedrijf past, bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek. Elke situatie en elk bedrijf is anders, dus wij maken graag een voorstel op maat.Cloud is de Triple-A status van de Automatisering:

Anytime, Anywhere en met Any Device LeTech-Office | Online werkplek
Altijd en overal uw eigen veilige, uniforme werkplek. Uw eigen programma’s en bestanden openen waar u maar wilt. Met alle standaard Microsoft Office programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook, inclusief PDF-reader, een veilige backup, beheer én onderhoud.

LeTech kan ook maatwerk leveren. Andere software kan worden toegevoegd, zoals uw financiële software, eigen of branche specifieke ERP-software en andere Microsoft software met een SQL-database etc. U kunt op een veilig manier inloggen omdat wij gebruik maken van zogenaamde > 2-factor authenticatie.

LeTech-Mail | Hosted Exchange
Altijd toegang tot mail, contacten en agenda. De mailbox staat centraal opgeslagen op onze server. De gegevens zijn altijd veilig en worden bewaard. Toegang via computer, telefoon of via webmail.

LeTech-Voice | Telefonie uit de cloud
Altijd en overal bereikbaar: Totaal Communicatie noemen wij dat! Middels VoIP telefonie altijd bereikbaar, waar u ook bent, op welk apparaat u ook werkt. De functionaliteit wordt modulair opgebouwd, zoals bijvoorbeeld: voicemail, ERP- en CRM-integratie, Outlook integratie, voicemail, wachtrijen, belgroepen, receptioniste module en vast-mobiel integratie.

LeTech-DataSafe | Online backup
Met onze online backup service geven we u een krachtige oplossing in handen voor het backuppen van waardevolle informatie. Van PC’s tot servers, van simpele backup van bestanden en mappen, tot backups van complete virtuele servers (op verschillende hypervisors zoals VMWare ESX en Microsoft Hyper-V) en state-aware applicaties zoals Exchange en Microsoft SQL.

Het backup proces verloopt volledig automatisch en data wordt bewaard in 2 verschillende datacenters. Uitstekend beveiligd voor onbevoegden en altijd beschikbaar als dat nodig is. Kortom, de extra zekerheid van een goede backup, zonder zorgen.