Bij ons komen alleen A-merken in huis. Zo waarborgen we de continuïteit en de stabiliteit van uw systeem. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat goedkoop uiteindelijk duurkoop is. Daarnaast beperken wij ons tot een aantal geselecteerde merken zodat wij onze expertise op hoog niveau kunnen houden. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste ondersteuning bieden!

Hardware leveren wij onder andere van de merken Dell, Cisco, Draytek, Apple en Synology. Wij leveren van server tot PC, van laptop tot tablet, van netwerkcomponenten zoals routers, firewalls en switches tot printers. Ook voor opslag en backup storage bieden wij de juiste oplossing.

Specifieke branche gerelateerde hardware komt bijvoorbeeld van Zebra, Motorola, Honeywell en Datalogic. Denk hierbij aan labelprinters, barcodescanners en (industriële) PDA’s.

Software leveren we van onder meer ESET, Symantec, Unitrends, Exclaimer en er is een breed scala aan Microsoft-producten.

De Microsoft software kunnen wij aanbieden in verschillende varianten zoals OEM- en retail-versies, binnen het Open License programma, of in huurvorm zoals Office 365, Microsoft Subscription of via onze SPLA-overeenkomst met Microsoft.

Een vraag of een speciale wens? Onze specialisten gaan op zoek naar een passende hardware- of softwareoplossing.